لیست اختراعات مهناز ختار
هر ساله بخش قابل توجهي از عناصر غذايي به همراه برداشت محصول و انجام هرس از زمين هاي باغي و زراعي برداشت مي شوند. بخش وسيعي از عناصر باقيمانده در زمين هم، به شكل هاي مختلف از دسترس گياه خارج مي گردند، بنابراين كوددهي امري لازم و ضروري است. كودهاي شيميايي علاوه بر معضلات زيست محيطي و بهداشتي، ضريب شوري و PH بالايي داشته و همچنين به دليل تركيبات ناپايدار، با سرعت از دسترس گياه خارج مي¬شوند. كودهاي آلي-حيواني (مانند گاوي، مرغي و گوسفندي) نيز كه در كشاورزي مورد استفاده قرار مي گيرند، به دليل معايبي از قبيل دارا بودن بوي نامطبوع، شوري و pH بالا، بذر علف¬هاي هرز، تخم آفات و انگل¬ها، درصد بالاي نيتروژن به فرم اوره، دامنه مصرف محدودي دارند. لذا، امروزه جاي يك تركيب كود آلي، كه بتواند اين مشكلات عديده، در كشاورزي را كاهش داده و تعديل كند، بسيار خالي است. با استفاده از كود عصاره و تفاله موم زنبور عسل، كه از فرآيند بازيابي و آماده سازي موم، براي زنبور عسل توليد مي شود، مي توان به بسياري از اين مشكلات فائق آمد و بدون محدوديت در زمينه مصرف، در تمام كشت هاي زراعي، باغي، گلخانه اي، هيدروپونيك و منابع طبيعي همچون مراتع و جنگل ها پرفايده و سودمند واقع شود.
موارد یافت شده: 1